Mine værktøjer
Du er her: Forside / Om klubben / Aktuelle træf - tilmeld dig / Generalforsamling og forårstræf

Generalforsamling og forårstræf

Traditionen tro er der Rootes forårstræf og generalforsamling i den 3. weekend i juni.
Tidspunkt 16/06 2018 kl. 09:15 til
17/06 2018 kl. 12:00
Sted Hundested Kro & Hotel
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

I år går turen til Kongernes Nordsjælland med udgangspunkt fra vores base på Hundested Kro & Hotel, Nørregade 10, 3390 Hundested.

Hundested Kro

Forårstræf lørdag den 16. juni 2018

Amalie og Kurt Madsen – der bor på Udsigten 3 i Hundested – er hovedarrangør af træffet og kan evt. kontaktes på telefon 61 59 11 03.

Lørdag den 16. juni kl. 09.15 mødes vi på kroens parkeringsplads, hvor vi bliver briefet om dagens arrangement.  Vi kan dog allerede nu løfte lidt af sløret. Vi satser på, at vi kan køre fra Hundested Kro kl. 09.45. Turen går ad snørklede veje til Frederiksborg slot i Hillerød. Her er der mulighed for at nyde slottet, både inde og ude. Hvis der er tilstrækkelig tilslutning til en guidet tur, bedes man ved tilmelding til træffet oplyse om man ønsker at deltage i en sådan. Klubben bestiller på den baggrund en guide og betaler denne.

Entre. Voksen kr. 75, gruppebillet (over 10 personer) kr. 60.

Der er afsat tid til frokost ved slottet.

Når det passer ind i vores videre program, forlader vi Hillerød og begiver os op mod Nordkysten til Tisvildeleje (badetøj kan anbefales) og Liseleje. Et af stederne vil der være mulighed for at købe sig en tiltrængt kop kaffe/te og måske en kage eller en is.

Vi forventer at være i Hundested mellem 17 og 17.30, så der er tid til en morfar/nette sig til aftenens middag kl. 19. Der bliver mulighed for at få en sving om i løbet af aftenen.

Generalforsamling søndag d. 17. juni 2018 kl. 10.00.

Søndag afholder Rootes klubben den årlige generalforsamling. Se indkaldelse andet sted i bladet. For dem som ikke deltager i generalforsamlingen, har Amalie arrangeret en lille gåtur. Turen går til polarforsker Knud Rasmussen Hus, hvor han har boet mellem sine ekspeditioner. (Entre kr. 60)

Knud Rasmussens Hus

Overnatning og forplejning.

Overnatning og forplejning på Hundested kro og hotel i forbindelse med træffet og generalforsamlingen kan ske på tlf. 4793 7538 eller http://www.hundested-kro.dk ,

senest den 23. maj 2018, oplys ”Rootestræffet” for at få de forhåndsreserverede værelser.

Evt. afbestilling skal ske senest 23. maj 2018.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder, skal man selv arrangere det. Der er Bed & Breakfast muligheder i byen, Hundested Havnehytter og Sølager campingplads ligger tæt på byen (det anbefales at være tidligt ude med reservering).

Tilmelding til træf og arrangementer

til Kurt Færch Madsen telefon 6159 1103 eller på e-mail til nipiki@mail.dk  senest 23. maj 2018 med angivelse af:

1. Antal personer

2. Ankomst fredag eller lørdag

3. Deltager gerne i guidet tur på slottet

Ved ankomst fredag den 15. juni 2018.

Ankommer I dagen før træffet, er der mulighed for fælles spisning kl. 19 med en 2 retters menu på Hundested Kro. Er I tidligt i Hundested kan vi anbefale en gåtur på havnen, hvor det er muligt at besøge det lokale Halsnæs Bryghus og købe sig et par smagsprøver.

Ved ankomst fredag, kan det betale sig at booke et forlænget weekendophold:

For to personer til kr. 2450,- eller en enkelt person i enkeltværelse til kr. 1485,- der inkluderer 2 overnatninger i dobbeltværelse/enkeltværelse med bad og toilet samt morgenbuffetbuffet.

Fredag kl. 19.00  2-retters middag.

Lørdag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet

Lørdag kl. 19.00  3-retters menu i eget lokale, Carvery buffet i tilstødende lokale samt musik og dans

Søndag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet, check ud senest kl. 11.00.

Ved ankomst lørdag, kan det betale sig at booke et weekendophold til kr. 1650,- for 2 personer eller et enkeltværelse til kr. 1085,- der inkluderer 1 overnatning i dobbeltværelse/enkeltværelse med bad og toilet.

Lørdag kl. 19.00 3-retters menu i eget lokale, Carvery buffet i samt musik og dans.

Søndag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet, check ud senest kl. 11.00.

3-retters menu lørdag koster kr. 375,- pr. person for dem, som ikke overnatter på hotellet. Dette bestilles også direkte til stedet.

Det er muligt at tilkøbe et vinarrangement eller øl & sodavand ad libitum for kr. 210,- pr. person.  Ønsker man at overnatte fredag til lørdag uden middag på kroen kr. 950 for et dobbeltværelse incl. morgenbuffet og kr. 800 for et enkeltværelse. Der tages forbehold for prisændringer.

Ret til ændringer i øvrigt forbeholdes.

Amalie og Kurt Madsen, hovedarrangører